Mint mindig, díjmentes, komplett szolgáltatás a lelkes gasztro társaknak

Azok számára, akik nem beszélnek németül, figyelmébe ajánljuk a gasztronómiai és vendéglátóipari munkalehetőségeket más országokban is. Kicsit másképp működik a rendszer, mint Ausztriában. Nincsenek konkrét ajánlatok, amelyekre jelentkezni lehet. Szükségünk van néhány információra, hogy hova szeretne menni, milyen nyelven beszél, természetesen az angol önéletrajzára mosolygós fényképpel. Esetleg küldhet ajánlólevelet, referenciát majd 72 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot a felelős koordinátor. Beszélni fog Önnel angolul és konkrétat ajánlatot ad.

Mindezt természetesen hivatalosan a JOB4GASTROn keresztül, ami azt jelenti, hogy nem velünk köt munkaszerződést (holland munkaszerződés), hanem közvetlenül a holland ügynökséggel. Fél évig egy holland ügynökség alatt dolgozik, ez után lehetőség van közvetlenül a munkáltatónál dolgozni! Fizetés természetesen attól függő, hogy kisegítő vagy szakképzett munkatársról van szó – kb. 10 15 euró/óra nettó.

A legkeresettebb pozíciók

Miért a job4gastro-n keresztül hollandiába?

Nincs díj a munkaközvetítésért

Mindenkinek találunk munkát, aki rendelkezik tapasztalattal és angol nyelvtudással

Az önéletrajza elküldése után 3 napon belül munkát találunk Önnek

Röviden az állásokról Hollandiában

A legkeresettebb pozíciók természetesen a szakácsok (sokoldalú szakácsok hideg- és melegkonyhai tapasztalattal), pincérek (fiatalok max. 30 éves korig, jó angol nyelvtudással), mosogatók (fiatalok, akiknek nincs nagy tapasztalatuk, de lehetőséget keresnek, hogy gyakorlatot szerezzenek a gasztroban), és takarítók/szobalányok (max. 30 éves korig, takarítói gyakorlattal).

Hollandiában elengedhetetlen az angol nyelvtudás. Hollandia azok az országok közé tartozik, ahol az angolt használják második nyelvként a társalgáshoz. Bár továbbra is a holland a fő nyelv, szinte mindenkivel angolul kell beszélni. Az angol nem csak a kollégákkal, munkaadóval való kommunikációban segít, hanem az ügyfelekkel is, ha pl. pincér szakmában dolgozik. Gyakran előfordul, hogy az emberek nem hisznek önmaguk nyelvtudásában, ezért nem kommunikálnak idegen nyelven, még akkor sem, ha jól szinten beszélik. Ha bővíteni szeretné a lehetőségeit, ne féljen az idegen nyelvet használni. Mindenki követ el hibákat. Az a fontos, hogy mások megértsék, amit mond. Ehhez nem kell magas szintű nyelvtudás.

Szeretne minél több pénzt keresni Hollandiában? A kulcs a tapasztalat, a munkához való hozzáállás, a munkahelyi felelősségvállalás és ezzel együtt a ledolgozott órák száma. A hollandok szeretik a szorgalmas munkavállalókat, szeretnek új dolgokat tanulni és készen állnak túlórázni. Tegyen bele extra erőfeszítést, végezze el a feladatokat a megadott időben, menen kicsit korábban dolgozni (igen, a hollandok nem szeretik, ha késik a munkából). Ezek a jelek a feletteseinek, hogy Ön valóban motivált alkalmazott. A motiváció segít abban, hogy nagyobb felelősséggel dolgozzon és esetleg magasabb fizetést kapjon.

Hogyan lehet az állásra jelentkezni?

1) VAGY E-MAILT KÜLDENEK

Küldjön önéletrajzot aktuális fényképpel. Tudni kell, hogy jól ismerjük a szállodákat, de Önnek el kell tudnia magát adni mivel nagyon sok a jelentkező. Azt ajánljuk, hogy aktuális igazolványképet küldjön, vagy fotót, amely munkaközben készült vagy épp a munkájáról.

Kérjük, írja meg, hogy pontosan milyen munka érdekli Önt, milyen elképzelése van, hol szeretne dolgozni és milyen elvárásai vannak a fizetéssel kapcsolatban, tehát a lehető legtöbb információra van szükségünk, hogy a koordinátorunk Önre szabott ajánlatot keressen. Kérjük legyen tekintettel arra, hogy igyekezzünk mindenkinek a kedvében járni de nem vagyok varázslók 😊 Az üzenetbe legyen szíves beleírni, hogy hozzájárul a személyes adatainak feldolgozására, kezelésére, valamint az ajánlatok és hírlevelek továbbításához.

2) VAGY AZ ŰRLAPOT TÖLTIK KI

Töltse ki az űrlapot amelyet az oldal végén talál – adja meg a keresztnevét, vezetéknevét, e-mailt, csatolja hozzá az aktuális fényképes önéletrajzát. Egy rövid kommentbe foglalhatja, hogy pontosan mi is érdekli, mikor tud kiutazni stb.

Ne feledje bejelölni az adatfeldolgozási hozzájárulást mivel az önéletrajzát közös megegyezés alapján a szállodába küldjük a megegyezés után a koordinátorral. A szálloda az önéletrajz alapján eldönti hogy meg-e felel a jelentkező vagy sem.

koordinátorunk, hogy megbeszéljék a továbbiakat és minnél előbb munkát találjunk Önnek.